Artikelen 11 - 14 van 14 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Wokken is vandaag de dag een geliefde manier van koken. Het is gezond en het is snel klaar. Ideaal voor de tweeverdieners. Men kan met vele ingrediënten wokken en men kan er een eigen smaak aan geven…
Buitenlands, 01-11-2009
Het zelf maken van een slagroomtaart is niet zo moeilijk. Een recept van mijn moeder, al heel oud. Gebaseerd op een pak zelfrijzend bakmeel en gewone kristalsuiker, met 6 eieren. Al jaren is de taart…
Recepten, 12-05-2008
Elke soep heeft een basis van bouillon. Die kan men trekken van rundvlees, van beentjes, van wild of gevogelte, van vis of van groente. Soep kan helder of gebonden zijn, stevig of licht. Heel gezond e…
Recepten, 18-07-2011
De herfst en de winter zijn bij uitstek seizoenen om wild te eten. De jagers gaan voor ons weer op pad en we kunnen genieten van de fazanten, reeën, konijnen en hazen. Gelukkig houdt men zich in Neder…
Recepten, 05-01-2012